Jenni Selosmaa

Jenni Selosmaa

Impact Business Coach, Impactor Consulting Osk

Jenni Selosmaa (KTM) on yrittäjä, vaikuttavuusvalmentaja, mentori ja kirjailija. Jennin ydinosaaminen on rahoituksessa ja toiminnan kehittämisessä. Jenni on valmentanut yrityksiä ja järjestöjä mm. Sitran Vaikuttavuuskiihdyttämössä 2015-2017 sekä liikunta-, nuoriso- ja sotealan järjestöjä Vaikuttavuusvalmentamossa 2017 ja erilaisissa vertaissparrauksen toteutuksissa 2018-2020. Järjestökokemusta Jennillä on myös Nicehearts ry:stä ensin hallitustyöskentelyn muodossa ja sitten maahanmuuttajanaisten osallisuusprojektin johtamisesta 2017-18.

Jenni on aina kiinnostunut tutkimaan ja oppimaan uutta. Hän on mm. ollut toteuttamassa joukkorahoituksellisia yhteisöbondeja sekä kirjoittanut kirjat jakamistaloudesta (Kaikki jakoon!) sekä oman talouden arvopohjasta ja taloustaidoista (Kukkaron kuningatar). ”Uusien talous- ja rahoitusjuttujen kehittäminen sekä ekologisesti ja sosiaalisesti kestävien elämäntapojen edistäminen ovat missioni tässä elämässä. Meillä on ihmiskuntana huikeat mahdollisuudet niin lohkoketjuteknologiassa, integraalisessa ajattelussa kuin henkisessä kehittymisessäkin, mitä tulee rahaan ja talouteen.”

Valmentajana Jenni on selkeä ja rauhallinen ja osaa kirkastaa olennaisen esiin asiasta kuin asiasta. Strategiatyö sujuu ikään kuin taustalla kun uppoutuu Jennin kanssa keskusteluun ja lähtee hakemaan vastauksia syvältä toiminnan ytimestä. Jennillä on loistava kyky ja aito kiinnostus edistää järjestöjen ja yhteiskunnallisten yritysten vastuullista varainhankintaa ja rahoitusta toiminnan vaikuttavuutta kehittämällä ja esiin tuomalla.