Y-Säätiö

Y-Säätiö

Kiihdyttämön kumppani

Y-Säätiö tarjoaa kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja missionaan edistää yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta ja vähentää asunnottomuutta.

Y-Säätiö pyrkii toiminnallaan lisäämällä kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen määrää suomalaisissa kasvukeskuksissa, joissa kohtuuhintaisista asunnoista on pula. Säätiö rakennuttaa uusia koteja ympäri Suomea. Lisäksi Y-Säätiö hankkii erityisryhmille suunnattuja asuntoja ostamalla yksittäisiä huoneistoja asunto-osakeyhtiöistä vapailta markkinoilta. Y-Säätiö on Suomen neljänneksi suurin vuokranantaja. 

Y-Säätiö tekee myös töitä tietoisuuden lisäämiseksi asunnottomuudesta. Se noudattaa toiminnassaan Asunto ensin -periaatetta ja on yksi tämän ajattelun tunnetuimmista edistäjistä Suomessa ja maailmalla.

”Olemme mukana Impact Startup -kumppanina, koska vaikeasti työllistyvien tukeminen on Y-Säätiölle keskeinen teema. Tavoitteenamme on asunnottomuuden vähentämisen lisäksi asukkaiden sosiaalinen ja taloudellinen hyvinvointi. Uskomme, että tämän kiinnostavan hankkeen myötä avautuu meille myös uusia yhteistyömahdollisuuksia”, kertoo Y-Säätiön toimitusjohtaja Juha Kaakinen.

Lue lisää: www.ysaatio.fi