Hae mukaan

HAKU SYKSYN 2020 KIIHDYTTÄMÖÖN ON PÄÄTTYNYT! Kiitos kaikille hakeneille!

Lähetämme kutsut bootcampille 18.6. mennessä.

Hakekaa mukaan 2020 Impact Startup -kiihdyttämökierrokselle jos:

  • Kehitätte uutta liiketoimintaa, jonka tavoitteena on auttaa vaikeasti työllistyviä ihmisiä työllistymään. Tämä voi tarkoittaa esim. työttömyyttä ehkäiseviä toimia, suoraan työllistämistä, työllistymisen tukitoimia (koulutus, valmennus jne.), tukea työnantajille tai työkalujen tuottamista työllistämisen tueksi (digityökalut, sovellukset, ohjelmat jne.).
  • Toimintaa varten on perustettu yritys TAI haette mukaan isomman organisaation (ml. säätiöt ja yhdistykset) sisäisenä tiiminä.
  • Haluatte levittää vaikuttavuuttanne sekä skaalata ja kasvattaa toimintaanne.
  • Olette pilotoineet ratkaisuanne kohderyhmän kanssa.
  • Teillä on vähintään kahden hengen tiimi, joista toinen on tiimin päätäntävaltainen vetäjä.
  • Sisäisten tiimien täytyy pystyä osoittamaan, että yrityksen johto on sitoutunut tiimin osallistumiseen kiihdyttämöön.
  • Olette sitoutuneet osallistumaan kaikkiin Impact Startup -kiihdyttämön lähipäiviin (järjestetään Helsingissä ja Espoossa): Bootcamp: 24.-25.8.2020,  Leiri 1: 8.-9.9.2020, Leiri 2: 7.10.2020, Leiri 3: 3.-4.11.2020, Demo Day: 8.12.2020. Lisäksi saatte 30 h sparrausta oman yritysvalmentajanne kanssa, joiden käytöstä leirien välissä voitte sopia valmentajan kanssa.

Mikäli jokin hakemisessa tai yllä olevissa jäi epäselväksi, kysy meiltä: info@impactstartup.fi !

Haku on auki 17.4.-31.5.2020. HUOM! Hakuaikaa jatkettu 8.6. asti! Bootcampille valituille ilmoitetaan valinnasta 18.6. mennessä, bootcampilta kiihdyttämöleireille valituille mahdollisimman pian bootcampin jälkeen. Osallistuminen on kiihdytettäville yrityksille maksutonta.

Suosittelemme kirjoittamaan vastaukset erillisellä tekstinkäsittelyohjelmalla ja kopioimaan ne lopuksi tälle lomakkeelle. Lomakkeella ei ole välitallennusta, joten kova kirjoitustyö voi mennä vahingossa hukkaan. Katso kuitenkin sallitut merkkimäärät lomakkeelta etukäteen.

Käsittelemme tietoja luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

 

*hakulomake suljettu 8.6.2020*